Politica de returnare

 Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.


Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a refuza returul.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Politica retur

Returul produselor este acceptat doar pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la www.mu-mu.ro,iar livrarea s-a efectuat prin curierat rapid sau posta romana.Nu se admit retururi pentru produse ridicate din magazin sau care au fost livrare prin reprezentantii Sc Devax Motors SRL
.Pentru a beneficia de returul produselor in 10 zile calendaristice , trebuie completat formularul de retur aflat in pagina contact , cel tarziu in a 10-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele completate dupa 10 zile calendaristice nu sunt luate in considerare. De asemenea produsul trebuie sa intre in posesia noastra cel tarziu in a 11-a zi calendaristica de la data receptionarii lui.

Returul produselor se poate face prin curier (nu posta) sau venind direct la sediul Sc Devax Motors
, dar nu inainte de a completa formularul de retur si a primi acceptul din partea noastra. Costurile de transport NU sunt suportate de catre Sc Devax Motors  Srl. Returnarea banilor se face in termen de 30 de zile din momentul in care ati primit acceptul pentru returnarea produselor din partea departamentului de retur si ati furnizat codul IBAN in care se va rambursa contravaloarea produselor .

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Va rugam ca in momentul expedierii sau cand veniti la magazinul Sc Devax Motors Srl , coletul sa contina urmatoarele documente/date:
1. Copie dupa factura
2. Certificatul de garantie al produsului in original (unde este cazul)
3. Numarul de retur (numarul comunicat pe mail in momentul completarii formularului de retur). Pentru coletele trimise cu Urgent Curier va rugam sa completati pe scrisoarea de transport (AWB) numarul de retur .Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

f. Produsul a fost adus pe "comanda speciala" (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.)
g. Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat.
h. Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc
i. Echipamente de pe care s-au dezinstalat accesoriile primite
j. Aparatele electrice sau mecanice ce prezinta urme de utilizare

De retinut:

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Pentru produsele achizitionate in rate fara dobanda se percepe un comision de 3.5%

Pentru probleme de garantie va rugam contactati centrul service cel mai apropiat precizat in certificat de garantie.

Toate drepturile rezervate www.mu-mu.ro.
TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astaziCorpuri de iluminat